Over ons

 

Welkom bij Homelifesecure.nl

 

We stellen ons graag eerst even voor

Wij zijn John van den Reek en Paul Merx. We zijn deze webshop begonnen met volle passie voor de producten die wij aanbieden aan u. We streven ernaar om een goede webshop te zijn waar u als klant graag terugkomt. We willen ons onderscheiden van andere webshops door kwaliteit en een 24/7 online service te bieden voor onze klanten.

 

Wat vind je bij Homelifesecure.nl?

Interieur en exterieur producten, maar ook voor leuke decoratieve producten. Denk dan bijvoorbeeld aan bankstellen, kasten, stoelen, tafels, verlichting, tuinsets, decoratie, enz. Hierin heeft u bij ons een zeer ruime keuze.

 

Waarom HomeLifeSecure.nl?

We hebben een wisselend assortiment en een live chat waarin u als klant aan kunt geven wat uw vragen zijn zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen.

De herinnering aan slechte kwaliteit duurt langer, dan de vreugde over een lagere prijs. Daarom verkopen wij van HomeLifeSecure.nl alleen kwaliteit voor u geselecteerd en voor de scherpst mogelijke prijzen. Wij willen namelijk dat u als klant terugkomt, en niet het product!

 

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje door te klikken in de chat rechts onder, óf via onderstaande contact gegevens.

 

Tel: +31643438153  John van den Reek

Tel: +31612035354  Paul Merx

Schaepmanstraat 37

5921 CL Venlo

Email: info@homelifesecure.com

Kvk nummer: 73250066

Btw nummer: NL859421077B01

 

Met vriendelijke groet,

John en Paul

Team HomeLifeSecure.nl

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »